Termene și condiții

Termeni si condiții de utilizare a site-ului negrini.ro

 1. Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând TMI, care se afla la adresa www.negrini.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către TMI in rețeaua TMI.

TMI: reprezintă societatea TARGETMEDIA INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul in Bucuresti,Str.Stefan Stoica nr.20,bl.17A,sc.a,parter,ap.3,sector 1, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/2254/1994 si având Codul Unic de Înregistrare 5228876, atribut fiscal RO.

MARCI INREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale S.C. TARGETMEDIA INTERNATIONAL S.R.L., cum ar fi BAURURATA.RO, dar fără a se limita la denumirea TMI.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii TMI.

 1. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre TMI, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de TMI ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. TMI își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite gratuit sau contra cost UTILIZATORILOR.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale TMI, prevăzute de legislația in vigoare.

 1. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 1. Limitarea răspunderii TMI

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului. TMI nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si TMI nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata / in cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul TMI, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE si cel afișat in magazinul TMI. Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat in magazinul TMI rămân valabile si vor fi onorate in ordinea înregistrării lor pe SITE si in funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul TMI va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.8. TMI își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5.0. TMI nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. TMI nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. Utilizarea Browser ului Internet. TMI garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 24 ore de la momentul recepției produsului.

5.5. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

 1. Link-urile

Acest site conține link-uri către alte site-uri. TMI nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

 1. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa TMI, acesta se obligă:

 1. a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
 2. b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
 3. c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care il privesc și pe care le-a furnizat TMI într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
 4. d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 

 1. Comunicarea modificărilor

 Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact https://negrini.ro/index.php?route=information/contact/.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri.

Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal.

 1. Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a caruipoziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).

Fiind de acord cu prezentul document " Termeni si condiții de utilizare a site-ului negrini.ro " , utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

 

Informatii contact

Casa de Vinuri Negrini S.R.L.

Crama Negrini, strada Avram Iancu, nr. 101, jud. Valcea